Rustvognkørsel i hele Danmark

Når stedet for afholdelsen af højtideligheden er fastlagt, beregner vi en rute fra det oprindelige afhentningssted til ceremonistedets adresse. Du betaler en fast pris for afhentning på privatadresse, fra plejehjem eller hospice.

AKUT KØRSEL: AFHENTNING I RUSTVOGN INDEN FOR 3 TIMER PÅ PLEJEHJEM ELLER PRIVATADRESSE

– Akut assistance på hverdage – 08:00 til 18:00: 995 kr. – med frit kilometerforbrug*
– Akut assistance på alle øvrige tidspunkter: 1.495 kr. – med frit kilometerforbrug*

Hver gang rustvognen starter, koster det fra 995 kr. Dette er med frit kilometerforbrug* ved kørsel fra privatadresse, plejehjem eller hospice til nærmeste kapel for ophold. Er der brug for assistance om aften, i weekenden eller på helligdage, er prisen 1.495 kr. med frit kilometerforbrug*.

HOSPITAL / KAPEL: PLANLAGT RUSTVOGNSKØRSEL PÅ DAGEN FOR DEN ARRANGEREDE HØJTIDELIGHED

– Hverdage 08:00 til 18:00: 995 kr – med frit kilometerforbrug*
– Alle øvrige tidspunkter: 1495 kr – med frit kilometer forbrug.*

Ved dødsfald på et hospital sker ilægningen af den afdøde i kisten og rustvognskørslen ud til den af bedemanden arrangerede højtidelighed typisk på en og samme dag fra hospitalets kapel.

Der beregnes en rute fra den oprindelige afhentningsadresse (hvor afdøde blev lagt / skal lægges i kisten) til ceremonistedets adresse på dagen for højtideligheden. Hertil kommer evt. en ekstra rustvognskørsel til det nærmeste krematorium – eller ind på kirkegården ved en kistebegravelse.

Skal rustvognen både køre kisten til og fra højtideligheden på samme dag, er bedemandens deltagelse gratis. Hvis der ikke er kørsel med kisten før eller efter højtideligheden, tillægges der 695 kr. Hvis bedemanden skal køre med en tom rustvogn både til og fra højtideligheden, tillægges 995 kr.

* Fri km på Fyn, uden for Fyn 17 kr. pr. km + evt. broafgift.