Om os

Bedemand Claus Markvardsen

Født og opvokset i Bolbro, har gået 10 år på Bolbro skole og herefter taget en handelsuddannelse. I gennem  mange år har jeg haft ledende stillinger og har altid arbejdet med mennesker. Gennem mit arbejde som bedemand har jeg fundet den ro og rytme i livet, som gør det dejligt at stå op om morgenen, når jeg stå op og ved, at jeg hjælper andre, som er i en uvant situation.

Jeg bor nu i Næsby sammen med min hustru  gennem 38 år.

PRISERNE PÅ BORDET
Når et nært familiemedlem dør, kan det være svært at finde overskud til at bestille en komplet begravelse. Vi viser derfor eksempler på forskellige scenarier og har lagt alle priserne frem, så du let kan se, hvad prisen vil være i din situation.

Du får fra start til slut tilknyttet en bedemand som din faste kontaktperson, fra den indledende samtale til den ønskede handling er gennemført. ( Når vi holder ferie, kan der dog forekomme overlap ).

FORLØBET
Vi vil typisk være fremme inden for få timer på en privatadresse, et plejehjem eller et hospice i hele Odense og opland, vi har døgnservice på telefonen, så du altid kan få fat på os.

Vi kan aftale hjemmebesøg eller mødes på vores kontor for samtale og underskrifter, hvor vi aftaler alt omkring kirke, blomster, dødsannonce, kirkegård, gravsten samt evt. mindesammenkomst, hvorefter vi tager os af papirarbejdet.

Under samtalen kan vi drøfte spørgsmål og særlige ønsker, så vi sammen finder den helt rigtige personlige løsning.
– Typisk vil den ønskede begravelseshandling være på plads inden for 24 timer.

Hvis du har spørgsmål om praktiske forhold eller er i tvivl om valg af begravelseshandling, kan du kontakte os på telefon døgnet rundt.

HUSK  du kan kun ringe for lidt, ikke for meget. Telefon 63 131 132